srlaten

Београд – Чикаго „Тројка из блока“

Кошаркаш Владимир Радмановић ће у Чикагу бацати тројке за помоћ Србима, у оквиру догађаја „Тројка из блока“ хуманитарне организације Срби за Србе.

Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије 1. јуна 2013. године,организује хуманитарно такмичење у бацању тројки „Тројка из блока“, у дворишту основне школе “Лаза Костић“ на Новом Београду (у блоку 23. ул. Милентија Поповића 72).

Истог дана ,у недељу ,у 10 сати на адреси Veterans park, 8200 Ogden ave. Lyons, IL, 60534 ,организација америчког огранка хуманитарне организација Срби за Србе, по први пут у Чикагу организује такмичење „Тројка из блока“ а специјални гост турнира биће кошаркаш Владимир Радмановић.Од осталих гостију издвајају се Тони Браун(Далас Меверикс) и Душан Недић (Булс Академи).

Циљ овог пројекта јесте изградња и опремање најмање 10 купатила за потребе 10 социјално-угрожених вишечланих породица широм Србије током 2013. године. Да би се пројекат успешно спровео биће потребно да се прикупи најмање 2.000.000 динара.

У Србије је предвиђено је да се поред великог броја учесника окупе и донатори, друштвено одговорне компаније и предузећа, јавне личности, спортске организације, медијске институције и државни субјекти који ће својим учешћем и донацијама помоћи прикупљање средстава и реализацију овог пројекта. Пројекат је добио подршку многих спортиста, новинара и осталих јавних личности.

Check Also

Селаковић и Гујон с дијаспором у седишту СНО у Чикагу

Министар спољних послова Никола Селаковић поручио је Србима у Чикагу да су држави Србији, као …