Home >>> Aktuelno >>> Konkurs za besplatnu onlajn podršku UNS-a

Konkurs za besplatnu onlajn podršku UNS-a

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva udruženja, organizacije, medije i pojedince koji informišu srpsku zajednicu u dijaspori i regionu da se prijave na konkurs za besplatnu onlajn podršku za unapređenje sajtova.

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja/organizacije i mediji sa sedištem u zemljama dijaspore i regiona, kao i naši sugrađani koji žive u dijaspori.

UNS ne pruža tehničku podršku za izradu sajtova. Ukoliko kandidati žele da pokrenu nove sajtove neophodno je da pošalju prezentaciju ili koncept novog sajta kojem će UNS moći da pruži podršku tek nakon njegovog objavljivanja na vebu.

Uz prijavu je potrebno poslati i obrazloženje o značaju sajta za zajednicu koju informiše, kao i razloge zbog kojih je podrška potrebna.

Odabranim kandidatima pomoći ćemo savetima kako da biraju teme i povećaju čitanost i   kako da iskoriste društvene mreže za promovisanje sajta.

Prijave na konkurs i obrazloženje poslati na adresu unsinfo1@uns.org.rs do 15. januara 2018. godine.

Podrška za unapređenje sajtova najvaljena je na Osmoj medijskoj konferenciji dijaspore i Srba u regionu u oktobru 2017. godine i realizuje se u uz podršku Ministarstva spoljnih poslova – Urpave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu.

(Izvor: UNS)

Check Also

Studija o znamenitim Srbima u Švajcarskoj od 1863. do 1918. godine

U Ambasadi Republike Srbije u Bernu, 30. novembra 2018. godine, predstavljena je studija mr Živka …