OSSI i PKS u nemačkom programu „Migracije za razvoj“

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu i Privredna komora Srbije učestvuju u programu „Migracije za razvoj“ koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) pod okriljem Centra za međunarodne migracije i razvoj (CIM) i uz podršku Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj SR Nemačke.

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta „Migracije za razvoj“, a u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu, 01. decembra 2017. u Minhenu, organizuje okupljanje srpskih studenata u Nemačkoj, pod nazivom ,,Better links, stronger opportunities. Networking of Serbian students in Germany“.

Pod naslovom „Saradnja dijaspore i zemlje porekla: Dijalog sa srpskom dijasporom u Nemačkoj“, 2. decembra, u saradnji sa Centrom za dijasporu i predstavništvom Privredne komore Srbije u Nemačkoj biće organizovana radionica.

Oba događaja su otvorenog tipa, te organizatori upućuju poziv studentima i predstavnicima srpskih udruženja u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Check Also

Selaković: Srbija i R. Srpska biće neraskidivo vezane, mir najvažniji

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković izjavio je da su Srbija i Republika Srpska …