Škola veb novinarstva UNS-a upisala polaznike iz Izraela, SAD i Hrvatske

Izvor: UNS

Škola veb novinarstva prvi put će od svog osnivanja 2008. godine imati i polaznike van granica Srbije zahvaljujući pokretanju onlajn kursa koji će startovati 9. marta. Prve prijave za onlajn kurs stigle su iz Izraela, SAD i Hrvatske. Škola veb novinarstva Udruženja novinara Srbije (WebNovinar) upisuje VII generaciju polaznika, koji prvi put od osnivanja škole mogu da se prijave i za učenje na daljinu.

I redovan i onlajn kurs počinju 9. marta i trajaće dva meseca, a nastava se održava svake subote i nedelje s početkom u 10 časova u učionici Udruženja novinara Srbije u Knez Mihailovoj 6/III.

Polaznici upisani na onlajn kurs biće u mogućnosti da prate direktan video prenos predavanja, a svi nastavni materijali, prezentacije i udžbenik Škole veb novinarstva biće im dostupni u elektronskoj formi preko sajta škole WebNovinar.

Cilj škole je da polaznike obuči za rad u svetu novih medija, a poseban akcenat stavljen je na sticanje praktičnih znanja i veština koje će polaznicima omogućiti samostalan rad na vebu, odnosno uspešan rad u okviru onlajn redakcija ili informativnih službi.

Predavanja i vežbe drže vodeći srpski profesionalci iz oblasti internet novinarstva, biznisa, odnosa s javnošću, marketinga, veb dizajna i multimedija.

Prijavljivanje je u toku, a za više informacija obratite se koordinatoru Škole veb novinarstva Marku Nedeljkoviću na i- mejl: marko.nedeljkovic@uns.rs ili na broj telefona: 011 32 36 337.

Check Also

Gujon: Za Srbe u regionu 1,5 miliona €, širi se mreža škola srpskog

Budžet Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, za narednu godinu, namenjen Srbima …