srlaten

ОССИ и ПКС у немачком програму „Миграције за развој“

Организација српских студената у иностранству и Привредна комора Србије учествују у програму „Миграције за развој“ који спроводи Немачка организација за међународну сарадњу (GIZ) под окриљем Центра за међународне миграције и развој (CIM) и уз подршку Савезног министарства за економску сарадњу и развој СР Немачке.

Немачка организација за међународну сарадњу (GIZ) у оквиру пројекта „Миграције за развој“, а у сарадњи са Организацијом српских студената у иностранству, 01. децембра 2017. у Минхену, организује окупљање српских студената у Немачкој, под називом ,,Better links, stronger opportunities. Networking of Serbian students in Germany“.

Под насловом „Сарадња дијаспоре и земље порекла: Дијалог са српском дијаспором у Немачкој“, 2. децембра, у сарадњи са Центром за дијаспору и представништвом Привредне коморе Србије у Немачкој биће организована радионица.

Оба догађаја су отвореног типа, те организатори упућују позив студентима и представницима српских удружења у Немачкој да се пријаве за учешће.

Check Also

Гујон у Бања Луци: Настављамо кампању помоћи Србима из ФБиХ да сачувају своја имања

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону наставља кампању за пружање правне помоћи …