srlaten

Сајам запошљавања „Back2Serbia“ 14. и 15. јуна у СКЦ-у

Извор: seebiz.eu 

Сајам запошљавања „Back2Serbia“ биће одржан 14. и 15. јуна 2013. године у Београду у Студентском културном центру (СКЦ). Сајам је намењен свим нашим држављанима који су живели у иностранству, као и онима који су у земљи и траже нове изазове у развоју своје каријере.


Прошлогодишњи сајам је наишао на одзив од преко 1000 посетилаца из различитих делова света као што су Сједињене Америчке Државе, Немачка, Аустрија, Швајцарска, Канада, Енглеска, Шпанија, Русија, Аустралија. Учествовало је 15 водећих фирми из различитих сектора са преко 200 отворених радних места.

Ове године сајам има подршку Националне службе за запошљавање, док је едукативни партнер сајма ИТ академија. Генерални спонзор сајма компанија је ХР Солутион, златни спонзор ПРВА Српска телевизија а сребрни спонзор компанија Мицрософт Девелопмент Центар Србија. Пословни портали Послови.инфостуд.цом, Кликдопосла.цом су медијски подржали догађај.

Главни циљ сајма Back2Serbia је да привуче младе људе са међународним образовањем и професионалним искуством вољним да се врате у Србију и да им кроз контакт са компанијама на дводневном сајму буде омогућена прилика да пронађу запослење у својој земљи.

Поред младих из дијаспоре, сви људи из Србије који су у потрази за послом могу посетити овај сајам.

 За додатне информације о сајму и начину пријаве посетите сајт www.back2serbia.com.

Check Also

Гујон у Бања Луци: Настављамо кампању помоћи Србима из ФБиХ да сачувају своја имања

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону наставља кампању за пружање правне помоћи …