srlaten

Школа веб новинарства УНС-а уписала полазнике из Израела, САД и Хрватске

Извор: УНС

Школа веб новинарства први пут ће од свог оснивања 2008. године имати и полазнике ван граница Србије захваљујући покретању онлајн курса који ће стартовати 9. марта. Прве пријаве за онлајн курс стигле су из Израела, САД и Хрватске. Школа веб новинарства Удружења новинара Србије (WebNovinar) уписује VII генерацију полазника, који први пут од оснивања школе могу да се пријаве и за учење на даљину.

И редован и онлајн курс почињу 9. марта и трајаће два месеца, а настава се одржава сваке суботе и недеље с почетком у 10 часова у учионици Удружења новинара Србије у Кнез Михаиловој 6/III.

Полазници уписани на онлајн курс биће у могућности да прате директан видео пренос предавања, а сви наставни материјали, презентације и уџбеник Школе веб новинарства биће им доступни у електронској форми преко сајта школе WebNovinar.

Циљ школе је да полазнике обучи за рад у свету нових медија, а посебан акценат стављен је на стицање практичних знања и вештина које ће полазницима омогућити самосталан рад на вебу, односно успешан рад у оквиру онлајн редакција или информативних служби.

Предавања и вежбе држе водећи српски професионалци из области  интернет новинарства, бизниса, односа с јавношћу, маркетинга, веб дизајна и мултимедија.

Пријављивање је у току, а за више информација обратите се координатору Школе веб новинарства Марку Недељковићу на и- мејл: marko.nedeljkovic@uns.rs или на број телефона: 011 32 36 337.

Check Also

Гујон у Бања Луци: Настављамо кампању помоћи Србима из ФБиХ да сачувају своја имања

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону наставља кампању за пружање правне помоћи …