srlaten

Срећни божићни и новогодишњи празници!

Драги наши суграђани,

Поштовани земљаци,

Наступају новогодишњи и божићни празници, време кад већина вас која живи и ради у иностранству долази у Србију, да слободне дане проведе са својим породицом и пријатељима.

Стављам вам на располагање капацитете Канцеларије за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, са жељом да је препознате као вашу кућу у Србији, чија врата су вам увек отворена за све идеје и иницијативе. Надам се да ћемо у 2013. години успешно сарађивати, да ћемо радити заједно за добро, и вас у расејању, и нас у Србији.

Очекује нас много посла и нужних реформи које морамо да спроведемо, а подршка дијаспоре нам је од непроцењивог значаја. Одлучни смо да односе на релацији матица – дијаспора поставимо на здраве темеље. Канцеларија за сарадњу с дијаспором и Србима у региону је ваш канал према Влади Републике Србије. Наш задатак је јачање веза свих вас са својом матицом, а намера да свака мера и активност које у том правцу предузмемо буду суштински, а не формални и да имају за све нас практични значај и резултат.

Изражавам велико поштовање и захвалност за сву бригу коју показујете према својој матичној земљи и својој заједници у земљама у којима живите. Желим вам да у пријатном окружењу проведете празнике. Нека породична окупљања током празничних дана у ваше домове унесу радост, љубав и мир, а предстојећа година донесе много личне и породичне среће, здравља, успеха и напретка.

У име Канцеларије за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и у своје лично име, честитам вам новогодишње и божићне празнике.

Желим вам много среће и успеха у Новој 2013. години!

Директорка Канцеларије за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

 др Славка Драшковић

Check Also

Гујон у Бања Луци: Настављамо кампању помоћи Србима из ФБиХ да сачувају своја имања

Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону наставља кампању за пружање правне помоћи …