srlaten

Конкурс за бесплатну онлајн подршку УНС-а

Удружење новинара Србије (УНС) позива удружења, организације, медије и појединце који информишу српску заједницу у дијаспори и региону да се пријаве на конкурс за бесплатну онлајн подршку за унапређење сајтова.

На конкурс се могу пријавити удружења/организације и медији са седиштем у земљама дијаспоре и региона, као и наши суграђани који живе у дијаспори.

УНС не пружа техничку подршку за израду сајтова. Уколико кандидати желе да покрену нове сајтове неопходно је да пошаљу презентацију или концепт новог сајта којем ће УНС моћи да пружи подршку тек након његовог објављивања на вебу.

Уз пријаву је потребно послати и образложење о значају сајта за заједницу коју информише, као и разлоге због којих је подршка потребна.

Одабраним кандидатима помоћи ћемо саветима како да бирају теме и повећају читаност и   како да искористе друштвене мреже за промовисање сајта.

Пријаве на конкурс и образложење послати на адресу unsinfo1@uns.org.rs до 15. јануара 2018. године.

Подршка за унапређење сајтова најваљена је на Осмој медијској конференцији дијаспоре и Срба у региону у октобру 2017. године и реализује се у уз подршку Министарства спољних послова – Урпаве за сарадњу с дијаспором и Србима у региону.

(Извор: УНС)

Check Also

Срби из Пљеваља: Ово је велики дан за нас

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон заједно с владиком …