srЋирилицаlatLatinicaenEnglish

Цирих Експо 2017.

Удружење српских привредника Швајцарске организује други Свесрпски самит пословне и академске дијаспоре „Цирих Експо 2017“ од 2 до 4. јуна 2017. у градској хали Диетикон поред Цириха (Stadthalle Dietikon).

фото: privrednici.ch

Циљеви Сајма су повезивање пословних људи припадника српске заједнице у Швајцарској, представљање предузећа из Републике Србије и Републике Српске и њихово повезивање са швајцарским привредним организацијама. Сајам се реализује уз подршку Привредне коморе Србије.

Прелиминарни програм Сајма између осталог садржи српско – швајцарски економски форум, економски форум српске дијаспоре и округли сто „Српска дијаспора и матица“. Информације о начину пријаве и условима за излагаче налазе се на интернет презентацији Удружења српских привредника у Швајцарској.

Први Свесрпски самит одржан је од 2. до 4. јуна 2016. године уз подршку Министарства спољних послова Републике Србије. На конститутивној седници Управног одбора Свесрпског самита 2017. истакнуто је да је Свесрпски самит у Цириху први окупио пословну и академску дијаспору и повезао је са привредницима Србије и Швајцарске, али и са пословним круговима широм света.

ПРОГРАМ САМИТА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

Ажурирано 30.05.2017.

Check Also

Донација Србије Српској – помоћ у борби против вируса Covid19

извор: srbija.gov.rs Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас, заједно са потпредседницом Владе и …