srlaten

Дијаспора упознаје „Ер Србију“

Извор: РТС

„Ер Србија“ ће до краја априла имати директне летове за више од 40 дестинација у Европи. Компанија је представљена у Чикагу, а генерални конзул поручује да дијаспора жели да путује управо са националном авио-компанијом.

Представници српског авио-превозника „Ер Србија“ тренутно су у Сједињеним Америчким Државама. Планирана је промоција у Њујорку, а управо је одржано представљање компаније у Чикагу.

Догађај је одржан у просторијама Генералног конзулата Србије у том граду, а присуствовали су руководиоци путничких агенција, као и представници дијаспоре.

Показане су предности путовања „Ер Србијом“ као и удобност коју пружају нови авиони, уз богатију понуду када је реч о храни и могућностима за забаву током лета.

Ђурђица Винчић Томић из компаније каже да је „Ер Србија“ поставила нов ред летења који ће до краја априла имати директне летове за више од 40 дестинација у Европи.

„До 670 летова недељно обављаће ‘Ер Србија’ уз један завидан квалитет услуга, те сматрамо да је то заиста интересантно и за нашу дијаспору али и за наше путнике у Европи, и, наравно, за наше госте и у Србији“, рекла је Винчић Томић.

Из Чикага „Ер Србија“ се највише користи када се лети до европских градова. Слободан Павловић је тако већ неколико пута летео „Ер Србијом“ и, каже, изненадио се какве услуге имају.

Генерални конзул Србије Дејан Радуловић каже да је српска дијаспора бројна у Чикагу, али и у том делу Америке, и додаје да би „сви они волели да путују са националном авио-компанијом“.

Велика жеља српске дијаспоре је да се после вишегодишње паузе обнове директни авионски летови између Чикага и Београда, али у овом тренутку још није јасно када ће до тога доћи.
Понуда „Ер Србије“ за Дан заљубљених

Национална авио-компанија „Ер Србија“ саопштила је да је за Дан заљубљених припремила изненађење и понудила паровима да отпутују на једну од многобројних дестинација по цени једне карте.

Карте по цени почев од 129 евра, укључујући таксу, моћи ће да се купе, између осталог, за Рим, Париз и Берлин.

По тим промотивним ценама карте ће моћи да се купе само у петак, 14. фебруара, и важиће за путовања од 1. марта до 31. децембра ове године.

Check Also

Арно Гујон посетио Србе у Федерацији БиХ и поделио поклоне ђацима

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон поделио је ђацима …