srlaten

Концерт Немање Радуловића у Студентском парку

Поводом Светског дана музике, 21. јуна, Коларчева задужбина организује посебан музички догађај – концерт на отвореном виолинисте Немање Радуловића са оркестром Дабл сенс. Концерт ће бити одржан у Студенстком парку који ће за ту прилику бити „продужена сцена“ Коларца.

nemanja radulovic

Немања ужива велику популарност код домаће публике. Већ годинама, његови концерти на Коларцу распродају се за само неколико сати. Велики број поштовалаца овог успешног виолинистие, није у прилици да га чује уживо, јер капацитет Велике дворане Коларчеве задужбине премашује интересовање за његове концерте. На овај начин, Немања Радуловић и Коларчева задужбина желе да одговоре на пажњу домаће јавности која прати Немањину успешну светску каријеру.

Улаз на концерт је слободан, без улазница и доступан је, не само становницима Београда, него и гостима из Србије, региона, Европе и целог света. Програм концерта примерен је отвореном амбијенту, попут отворених сцена које за извођење класичне музике постоје у свим већим европским градовима.  Концерт реализују Коларчева задужбина и ЦЕБЕФ у оквиру свечаног отварања фестивала Белеф.

Овај пројекат су подржали, као део градске манифестације поводом обележавања Светског дана музике, Секретријат за културу Града Београда, Министарство спољних послова – Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, Министарство културе Републике Србије, Француски институт у Београду и Зеленило Београд.

 Медијски покровитељ је РТС.

Check Also

Гујон се састао с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон састао се с …