Dijaspora upoznaje „Er Srbiju“

Izvor: RTS

„Er Srbija“ će do kraja aprila imati direktne letove za više od 40 destinacija u Evropi. Kompanija je predstavljena u Čikagu, a generalni konzul poručuje da dijaspora želi da putuje upravo sa nacionalnom avio-kompanijom.

Predstavnici srpskog avio-prevoznika „Er Srbija“ trenutno su u Sjedinjenim Američkim Državama. Planirana je promocija u Njujorku, a upravo je održano predstavljanje kompanije u Čikagu.

Događaj je održan u prostorijama Generalnog konzulata Srbije u tom gradu, a prisustvovali su rukovodioci putničkih agencija, kao i predstavnici dijaspore.

Pokazane su prednosti putovanja „Er Srbijom“ kao i udobnost koju pružaju novi avioni, uz bogatiju ponudu kada je reč o hrani i mogućnostima za zabavu tokom leta.

Đurđica Vinčić Tomić iz kompanije kaže da je „Er Srbija“ postavila nov red letenja koji će do kraja aprila imati direktne letove za više od 40 destinacija u Evropi.

„Do 670 letova nedeljno obavljaće ‘Er Srbija’ uz jedan zavidan kvalitet usluga, te smatramo da je to zaista interesantno i za našu dijasporu ali i za naše putnike u Evropi, i, naravno, za naše goste i u Srbiji“, rekla je Vinčić Tomić.

Iz Čikaga „Er Srbija“ se najviše koristi kada se leti do evropskih gradova. Slobodan Pavlović je tako već nekoliko puta leteo „Er Srbijom“ i, kaže, iznenadio se kakve usluge imaju.

Generalni konzul Srbije Dejan Radulović kaže da je srpska dijaspora brojna u Čikagu, ali i u tom delu Amerike, i dodaje da bi „svi oni voleli da putuju sa nacionalnom avio-kompanijom“.

Velika želja srpske dijaspore je da se posle višegodišnje pauze obnove direktni avionski letovi između Čikaga i Beograda, ali u ovom trenutku još nije jasno kada će do toga doći.
Ponuda „Er Srbije“ za Dan zaljubljenih

Nacionalna avio-kompanija „Er Srbija“ saopštila je da je za Dan zaljubljenih pripremila iznenađenje i ponudila parovima da otputuju na jednu od mnogobrojnih destinacija po ceni jedne karte.

Karte po ceni počev od 129 evra, uključujući taksu, moći će da se kupe, između ostalog, za Rim, Pariz i Berlin.

Po tim promotivnim cenama karte će moći da se kupe samo u petak, 14. februara, i važiće za putovanja od 1. marta do 31. decembra ove godine.

Check Also

Gujon o Oluji: Ne smemo da zaboravimo 1.881 ubijenog Srbina i 220.000 prognanih

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon je izjavio da …