Fudbalski turnir Londonskog sportskog društva

Na ovogodišnjem fudbalskom turniru koji je 8. februara organizovalo Londonsko sportsko društvo (London Sports Society) u Brentford Fountain Leisure Centru u Londonu bilo je preko 100 igrača, što je značajno veći broj u odnosu na prethodnu godinu. U kampanji poziva učestvovli su fudbaleri Matić i Ivanović.

lsp deca

Odigrano je preko 38 utakmica na dva terena, a igrači su bili rasproređeni u tri starosne grupe: osam ekipa najstarijih, osam srednjih i četiri ekipe najmlađih. Po rečima Dragana Macure, predsednika LSS-a ove godine je oboreno više rekorda.

“Došla su deca i roditelji iz velikog broja gradova širom Engleske: Guildforda, Readinga, Oxforda, Birminghama, Southenda i Leicestera, a iz Corby – ija je došao pun autobus. Ovoga puta imali smo više cura koje su učestvovale u fudbalskom druženju. Cure su se ovoga puta isto tako upisale u listu strelaca”,  kaže Macura i dodaje da su za veliki odziv zaslužni i pozivi poznatih fudbalera Nemanje Matića i Branislava Ivanovića, kao i podrška Britić onlajn magazina.

Na samom događaju Matić i Ivanović su podelili medalje finalistima velikih i srednih timova, kao i svim najmlađim učesnicima.

“Mi se iskreno nadamo da su mladi fudbaleri bili prezadovoljni dolaskom svojih idola i da će se u budućnosti rado sjetiti današnjeg dana. Matić i Ivanović bili su prezadovoljni odazivom djece i sa malo sreće doći će da nas vide ponovo na jednom od naših budućih turnira”, rekao je Macura, zahvalivši se učesnicima, donatoru Jovicu Božiću, učesnicima i brojnim volonterima.

Više informacija o događaju i budućim aktivnostima Društva možete pronaći OVDE.

Check Also

Gujon o Oluji: Ne smemo da zaboravimo 1.881 ubijenog Srbina i 220.000 prognanih

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon je izjavio da …