Najava - Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu

Title
Idi na sadržaj
Naslovna   ›   Mediji   ›   Najave i obaveštenja
Najava: Dvanaesta medijska konferencija dijaspore i Srba u regionu
22.02.2023   
Najave i obaveštenja

Udruženje novinara Srbije (UNS) uz podršku Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Vas poziva na dvanaestu konferenciju dijaspore i Srba u regionu.

 

Tema Konferencije je uloga društvenih mreža i digitalnih platformi u predstavljanju srpskog kulturnog nasleđa.

 

Skup će pozdraviti predsednik Udruženja novinara Srbije Živojin Rakočević, nakon kojeg će se učesnicima obratiti Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom i Arno Gujon, direktor Uprave za saradnju s dijasporom Ministarstva spoljnih poslova.

 

U prvom delu programa, predstavnici Ministarstva kulture i muzeja iz Beograda i Novog Sada govoriće o aktuelnim projektima i svojim načinima prezentacije našeg kulturnog nasleđa u digitalnom svetu.

 

U drugom delu programa, mediji, organizacije i udruženja iz regiona i dijaspore moći će da čuju koje su opcije i strategije za širenje digitalne vidljivosti.

 

Učesnici konferencije iz regiona i dijaspore podeliće svoja iskustva o radu na društvenim mrežama i digitalnim platformama.

 

Konferenciju je podržalo Ministarstvo spoljnih poslova – Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu. Konferencija je do sada organizovana jedanaest puta, uz veliku zainteresovanost i domaćih i medija iz dijaspore i regiona.

 

Direktan prenos događaja možete pratiti preko Jutjub kanala Pres centra UNS-a.

 

Izvor: Pres centar

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije - Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu © Sva prava zadržana
REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA
Uprava za saradnju sa dijasporom
i Srbima u regionu
Nazad na sadržaj