Nevena Pavlović u Domu omladine

U okviru programa ART DIJASPORA, pod pokroviteljstvom Kancelarije Vlade za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, operska pevačica Nevena Pavlović nastupiće večeras u 20 časova u Domu omladine Beograda.

Nevena-Pavlovic-web

Nevena Pavlović, (sopran) magistrirala je muziku na čuvenoj Gildhol školi za muziku i dramu u Londonu, u klasi Rudolfa Pirnaja.

Njeno bogato izvođačko iskustvo sadrži različite stilove i repertoar od italijanske opere, preko francuskih, engleskih, ruskih pesama i nemačkog lida.

Neki od njenih internacionalnih nastupa uključuju: Rossotrudnichestvo u Londonu,Burgh House u Londonu, Lauderdale House u Londonu, Christ Church Spitafields u Londonu,St Giles u Londonu, Hayd Park Chapel u Londonu, Proms at St Mary Church u Henliju na Temzi, Nastup sa Simfonijskim orkestrom umetničkog ansambla Vojske Srbije i Crne Gore u Sava Centru, koncert u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Narodnoj biblioteci Srbije, Domu vojske Srbije i Crne Gore pod dirigentskom palicom maestra Miodraga Janoskog, Akademiji nauka, Ruskom domu, Paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, Etnografskom muzeju.

Nevena Pavlović se takođe bavi edukativnim radom. Osnivač je ArtMus Akademije koja se bavi oblikovanjem mladih talenata.

Direktan prenos koncerta možete pratiti na www.domomladine.org
http://www.domomladine.org/koncerti/koncert-beleske-o-ljubavi/

Check Also

Gujon o Oluji: Ne smemo da zaboravimo 1.881 ubijenog Srbina i 220.000 prognanih

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon je izjavio da …