Home >>> Vesti >>> OSSI i PKS u nemačkom programu „Migracije za razvoj“

OSSI i PKS u nemačkom programu „Migracije za razvoj“

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu i Privredna komora Srbije učestvuju u programu „Migracije za razvoj“ koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) pod okriljem Centra za međunarodne migracije i razvoj (CIM) i uz podršku Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj SR Nemačke.

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta „Migracije za razvoj“, a u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu, 01. decembra 2017. u Minhenu, organizuje okupljanje srpskih studenata u Nemačkoj, pod nazivom ,,Better links, stronger opportunities. Networking of Serbian students in Germany“.

Pod naslovom „Saradnja dijaspore i zemlje porekla: Dijalog sa srpskom dijasporom u Nemačkoj“, 2. decembra, u saradnji sa Centrom za dijasporu i predstavništvom Privredne komore Srbije u Nemačkoj biće organizovana radionica.

Oba događaja su otvorenog tipa, te organizatori upućuju poziv studentima i predstavnicima srpskih udruženja u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Check Also

Vidovdanski virtuelni skup predstavnika srpske dijaspore iz SAD

Predstavnici srpske dijaspore iz Sjedinjenih Američkih Država okupili su se na virtuelnom skupu kako bi …