Poslovna konferencija – Srbija i dijaspora

Poštovani prijatelji,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na veliki skup poslovne dijaspore i Srbije pod nazivom Poslovna konferencija – Srbija i dijaspora, koji će se održati u ponedeljak, 23. decembra 2013. godine, u Beogradu.

Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo da prisustvujete Svečanom delu Konferencije, 23. decembra 2013. godine u konferencijskoj sali Centra „Sava“, sa početkom u 10 časova. Takođe, budite slobodni da na ovaj skup pozovete i Vaše poslovne prijatelje – ugledne biznismene u zemlji u kojoj živite.

Skup na koji vas pozivamo biće susret za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz zemalja u kojima živi značajan broj pripadnika srpske dijaspore poput Amerike, Rusije, Australije, Velike Britanije, Nemačke i Austrije, na skupu će učestvovati i resorni ministri Vlade Srbije, i najviši predstavnici privrednih institucija Srbije.

Poseban deo konferencije biće posvećen projektima opština i gradova, koji će izneti konkretne predloge i projekte, uz prisustvo gradonačelnika i predsednika lokalnih samouprava iz svih krajeva Srbije. Ovaj deo skupa osim projekata mogućih investicionih prilika u Srbiji pokriće i tematiku ekonomskog ambijenta koji će biti povoljan za investiranje i stvaranje profita.

Biće predstavljen novi Zakon o ulaganjima, kao i projekat „Banka srpske dijaspore“ i projekat „Zaposlimo Srbiju“.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na predstojećem skupu, najljubaznije Vas molimo da popunite obrazac za prijavu ispod.

Kancelarija za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu

[vfb id=4]

Nakon registracije biće vam omogućeno da popunite i preliminarni upitnik za konferenciju.