Produžen rok za evidentiranje imovine

Organizacija „Savez Srba iz regiona“ počela je 15. decembra 2015. godine u evidentiranje otete, uništene, opštećene, neadekvatno obnovljene, neadekvatno razmenjene i neadekvatno prodate imovine izbeglih i prognanih lica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine (Federacija BiH) i Slovenije koji žive rasejani širom sveta i imovine ostalih oštećenih građana koja se nalazi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Rok za evidentiranje je produžen do kraja 2016. godine.

ssr

Prvi cilj akcije Saveza Srba iz regiona jeste da se izvrši, u što većoj meri, evidencija otete, uništene, opštećene, neadekvatno obnovljene, neadekvatno razmenjene i neadekvatno prodate imovine putem popunjavanja obrasca. Obrazac za evidentiranje imovine nalazi se na sajtu  „Saveza Srba iz regiona“ www.ssr.org.rs

Obrazac je moguće popuniti na sajtu  organizacije elektronskim putem tj. nije ga moguće štampati i ručno popunjavati. Obrazac se odnosi na domaćinstvo koje je postojalo pre ratnih sukoba i može ga popuniti nosilac ili bilo ko od članova tadašnjeg domaćinstva (otac, majka, sin, kćerka, unuk, unuka, bliski rođak i dr.)

Za više informacija o akciji i načinu popunjavanja obrasca možete se obratiti putem emaila info@ssr.org.rs ili nazvati sledeće brojeve telefona: 011 3820 250 (kancelarija u Beogradu), 021 6613 600 (kancelarija u Novom Sadu) i na broj mobilnog telefona 064 1162 109. Radno vreme kancelarije u Beogradu (ul. Kraljice Marije 47, kod Vukovog spomenika) je utorkom i četvrtkom od 9 do 16 časova a ponedeljkom, sredom i petkom od 14 do 21 časova. Radno vreme kancelarije i Novom Sadu (ul. Bulevar oslobođenja 26) je ponedeljkom, sredom i petkom od 9 do 16 časova a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 časova.

Check Also

Međunarodna umetnička kolonija ,,Lastva-Trebinje“

U turističkom kompleksu „Grad sunca“ kod Trebinja je u proteklih nekoliko dana organizovana je međunarodna …