Skupština dijaspore sa svojim narodom

Dragan Stanojević, predsednik Skupštine dijaspore i Srba u regionu obratio se delegatima i brojnoj srpskoj dijaspori širom sveta, apelujući na humanost i solidarnost sa našim narodom.

dragan stanojevicBraćo u rasejanju, kao i uvek, mi smo potpora našem narodu kad god mu je bilo najpotrebnije. Dogodila se velika tragedija u našoj Srbiji i opet mi, verna deca države naše Srbije i naroda Srpskoga, treba da se odazovemo koliko možemo i da učinimo sve što možemo da pomognemo, a možemo kao i uvek mnogo. Pozivam Vas sve da još jednom pokažemo ljubav prema svom narodu i damo sve od sebe da mu pomognemo!, poručio je Dragan Stanojević.

Stanojević je apelovao da se pomoć uplaćuje na zvanične račune države Srbije i izrazio želju dijaspore da se zna gde će sredstva biti potrošena.

Predsednik Skupštine dijaspore i Srba u regionu je na Vladu Srbije daredovno ažurira spisak potreba, kao i da ispita mogućnost da u saradnji sa domaćim mobilnim operaterima napravi međunarodni broj na koji bi ljudi iz dijaspore mogli da šalju SMS poruke i ukažu sumu.

Check Also

Srbi iz Pljevalja: Ovo je veliki dan za nas

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon zajedno s vladikom …