Srećni Nova godina i Božić

Poštovani zemljaci,

Na kraju godine sumiramo rezultate urađenog, a kalendarski završetak se gotovo podudara sa godišnjicom rada Kancelarije Vlade za dijasporu i Srbe u regionu. Tokom prethodne godine puno smo radili na isticanju problema koje imaju naši sunarodnici u regionu, ali smo radili i na jačanju poverenja dijaspore i matice, informisanju i različitim vidovima podrške srpskoj dijaspori.

2014novax640

Protekla godina nije bila laka. Srbija, kao što znate, prolazi kroz bolan period reformi i tu nam je potrebna Vaša podrška. Vi ste promoteri moderne Srbije u svetu, naš ogroman ljudski i ekonomski resurs i neprocenjiv kapital u znanju. Računajte na Kancelariju Vlade za dijasporu i Srbe u regionu kao na Vaše mesto u Srbiji koje će Vas povezati sa maticom i sa kojim ćete zajedno raditi za dobro srpskog naroda gde god da živi.

Želim Vam da u prijatnom okruženju provedete božićne i novogodišnje praznike, ličnu i poslovnu sreću i uspeh u Novoj 2014. godini i da i dalje čuvate i budete ponosni na identitet, tradiciju i istoriju našeg naroda.

Vaša,

dr Slavka Drašković

Check Also

Za osnivanje novih škola i odeljenja dopunske nastave srpskog jezika u dijaspori izdvojeno 20.000.000 dinara

Ministarstvo spoljnih poslova – Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu donelo je …