Upoznavanje srpskih studenata sa prirodnim bogatstvom Srbije

Udruženje Mladi za turizam uz finansijsku podršku Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije poziva sve pripadnike dijaspore i Srba u regionu koji studiraju i žive izvan Srbije da se prijave za projekat: “UPOZNAVANjE SRPSKIH STUDENATA IZ DIJASPORE I REGIONA SA PRIRODNIM I KULTURNIM BOGATSTVOM SRBIJE”.Projekat traje 15 dana, od 20. oktobra do 3. novembra 2013. godine.

Cilj projekta je da se mladima koji žive van domovine omogući da upoznaju Srbiju i da nadograde svoja znanja o srpskoj istoriji, geografiji i kulturi. U toku programa obilaze se Beograd, Novi Sad, Sremski Karlovci, Valjevo, kanjon reke Gradac, nacionalni park Tara, Prijepolje, Sopotnica, rezervat prirode Uvac, Niš, Rajačke pivnice, srpski srednjovekovni manastiri. Organizuju se interaktivna predavanja, radionice i igre. Obezbeđen je smeštaj kod studenata i polupansion (doručak i večera) tokom celog trajanja programa.

Učesnici plaćaju participaciju u iznosu od 45 evra, a ostale troškove projekta snose Kancelarija za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i udruženje „Mladi za turizam“.

Prijave traju do 5. oktobra na email: mtdijaspora@gmail.com. Dodatne informacije, kao i dokumenta za konkurisanje možete preuzeti:

INFORMACIJE Mladi za turizam Dijaspora i Srbi u regionu

USLOVI PRIJAVE Mladi za turizam Dijaspora i Srbi u regionu

PROGRAM Mladi za turizam Dijaspora i Srbi u regionu

PRIJAVA Mladi za turizam Dijaspora i Srbi u regionu

Check Also

Srbi iz Pljevalja: Ovo je veliki dan za nas

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon zajedno s vladikom …