srlaten

Невена Павловић у Дому омладине

У оквиру програма АРТ ДИЈАСПОРА, под покровитељством Канцеларије Владе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, оперска певачица Невена Павловић наступиће вечерас у 20 часова у Дому омладине Београда.

Nevena-Pavlovic-web

Невена Павловић, (сопран) магистрирала је музику на чувеној Гилдхол школи за музику и драму у Лондону, у класи Рудолфа Пирнаја.

Њено богато извођачко искуство садржи различите стилове и репертоар од италијанске опере, преко француских, енглеских, руских песама и немачког лида.

Неки од њених интернационалних наступа укључују: Rossotrudnichestvo у Лондону,Burgh House у Лондону, Lauderdale House у Лондону, Christ Church Spitafields у Лондону,St Giles у Лондону, Hayd Park Chapel у Лондону, Proms at St Mary Church у Хенлију на Темзи, Наступ са Симфонијским оркестром уметничког ансамбла Војске Србије и Црне Горе у Сава Центру, концерт у Задужбини Илије М. Коларца, Народној библиотеци Србије, Дому војске Србије и Црне Горе под диригентском палицом маестра Миодрага Јаноског, Академији наука, Руском дому, Павиљону „Цвијета Зузорић“, Етнографском музеју.

Невена Павловић се такође бави едукативним радом. Оснивач је ArtMus Академије која се бави обликовањем младих талената.

Директан пренос концерта можете пратити на www.domomladine.org
http://www.domomladine.org/koncerti/koncert-beleske-o-ljubavi/

Check Also

Гујон се састао с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон састао се с …