srlaten

Планирајмо бољу будућност

Привредна банка Београд као веза дијаспоре, Срба у региону и матичне државе, у складу са потребама и степеном економске повезаности људи који живе ван територије Републике Србије, нуди услуге које ће омогућити сигуран и брз финансијски трансфер.

Привредна банка Београд, преко 12 отворених контокорентних рачуна код првокласних банака у свету и преко 250 успостављених корепондентских односа са банкама широм света, реализује наплату и плаћање по редовним и посебним пословима са иностранством.

Сви пристигли приливи из иностранства, по било ком основу, упућени клијентима Привредне банке Београд ад Београд, се реализују без накнаде Привредне банке Београд ад Београд, као и подизање ефективног новца са рачуна. Ова наша компаративна предност је омогућена у циљу дугорочног придобијања и везивања нових клијената за Привредну банку Београд, јер се олакшани трансфер новца из дијаспоре у земљу код нас одвија бесплатно.

Отварање и вођење девизног рачуна по виђењу је без накнаде, и то у склопу ПББ Штедња пакет рачуна. Уз девизни рачун по виђењу, клијент у склопу овог пакета има могућности отварања и коришћења рачуна ороченог депозита, као и кредитне картице уз 100% депозита. Уколико се клијент одлучи за Мастер Цард Стандард кредитну картицу за коју ће положити 100% депозита, уз ову картицу добија и осигурање платне картице од злоупотребе као и путно и здравствено осигурање, и то без накнаде за издавање и одржавање истих.

Привредна банка Београд ад је наменила за људе у дијаспори и региону посебне комуникационе канале, како би могли да добију све потребне информације, а тиме и бржу и ефикаснију услугу. За све информације можете нас контактирати на:

телефонске линије: +381 11 3816683; +381 11 3816588

е-маил адреса dijaspora@pbb-banka.com

Карактеристике нашег приступа пословању са дијаспором су у складу са вредностима на којима се већ четири деценије заснива и стратегија пословања Банке: поверење, одговорност и иновативност .

Више информација о Банци и свим другим расположивим производима и услугама можете пронаћи на интернет страници:  www.pbb-banka.com