srЋирилицаlatLatinicaenEnglish

Подршка дијаспори

извор: Спорт

У претходна два дана конституисане су комисије при Спортском савезу Србије. За председника Комисије за дијаспору изабран Миодраг Стојановић, док је Комисија за маркетинг припала Марку Вукомановићу.

фото: Јелена Радисављевић

У Спортском савезу Србије настављају са свакодневним активностима. У претходна два дана конституисане су Комисија за дијаспору и Комисија за маркетинг. За председника Комисије за маркетинг изабран је Марко Вукомановић, док ће председник Комисије за дијаспору бити Миодраг Стојановић, одговорни уредник „Спорт”-а. Члан Комисије за маркетинг је и Владимир Живковић, док су чланови Комисије за дијаспору и Матеја Кежман, некадашњи прослављени фудбалер, Владан Красавац, бивши рукометаш, Растко Јанковић, помоћник директора канцеларије за дијаспору и Миодраг Божовић, фудбалски менаџер.

Кординатори комисија су чланови УО ССС Миодраг Маслар (маркетинг) и Предраг Свилар (дијаспора). Секретар Комисија је Слободан Хранисављевић. Пре састанака чланове обе комисије је поздравио генерални секретар ССС, др Дане Корица. Ово је за мене нешто ново. Недавно сам завршио каријеру и полако улазим у послове спортског руковођења. За кратко време сам се уверио да је Спортски савез Србије озбиљна организација. Што се тиче мојих активности у савезу, укључио сам се да бих помогао младим Србима из иностранства, да на камповима у земљи уче свој језик, баве се спортом и сазнају све о нашој историји – истакао је Матеја Кежман.

Check Also

Радионица српског језика, културе и историје у Тел Авиву

Уз дружење деце и родитеља, у петак 20.11.2020. у Амбасади Републике Србије у Тел Авиву …