srlaten

Пословна конференција – Србијa и дијаспора

Поштовани пријатељи,

Са задовољством Вас позивамо на велики скуп пословне дијаспоре и Србије под називом Пословна конференција – Србија и дијаспора, који ће се одржати у понедељак, 23. децембра 2013. године, у Београду.

Била би нам изузетна част и задовољство да присуствујете Свечаном делу Конференције, 23. децембра 2013. године у конференцијској сали Центра „Сава“, са почетком у 10 часова. Такође, будите слободни да на овај скуп позовете и Ваше пословне пријатеље – угледне бизнисмене у земљи у којој живите.

Скуп на који вас позивамо биће сусрет за конкретне договоре кроз директну размену пословних мишљења, идеја и искустава. Поред привредника из земаља у којима живи значајан број припадника српске дијаспоре попут Америке, Русије, Аустралије, Велике Британије, Немачке и Аустрије, на скупу ће учествовати и ресорни министри Владе Србије, и највиши представници привредних институција Србије.

Посебан део конференције биће посвећен пројектима општина и градова, који ће изнети конкретне предлоге и пројекте, уз присуство градоначелника и председника локалних самоуправа из свих крајева Србије. Овај део скупа осим пројеката могућих инвестиционих прилика у Србији покриће и тематику економског амбијента који ће бити повољан за инвестирање и стварање профита.

Биће представљен нови Закон о улагањима, као и пројекат „Банка српске дијаспоре“ и  пројекат „Запослимо Србију“.

Уколико сте заинтересовани за учешће на предстојећем скупу, најљубазније Вас молимо да попуните образац за пријаву испод.

Kанцеларија за сарадњу са дијаспором и Србима у региону

[vfb id=4]

Након регистрације биће вам омогућено да попуните и прелиминарни упитник за конференцију.