srlaten

Продужен рок за евидентирање имовине

Организација „Савез Срба из региона“ почела је 15. децембра 2015. године у евидентирање отете, уништене, општећене, неадекватно обновљене, неадекватно размењене и неадекватно продате имовине избеглих и прогнаних лица из Хрватске, Босне и Херцеговине (Федерација БиХ) и Словеније који живе расејани широм света и имовине осталих оштећених грађана која се налази у Хрватској, Босни и Херцеговини и Словенији. Рок за евидентирање је продужен до краја 2016. године.

ssr

Први циљ акције Савеза Срба из региона јесте да се изврши, у што већој мери, евиденција отете, уништене, општећене, неадекватно обновљене, неадекватно размењене и неадекватно продате имовине путем попуњавања обрасца. Образац за евидентирање имовине налази се на сајту  „Савеза Срба из региона“ www.ssr.org.rs

Образац је могуће попунити на сајту  организације електронским путем тј. није га могуће штампати и ручно попуњавати. Образац се односи на домаћинство које је постојало пре ратних сукоба и може га попунити носилац или било ко од чланова тадашњег домаћинства (отац, мајка, син, кћерка, унук, унука, блиски рођак и др.)

За више информација о акцији и начину попуњавања обрасца можете се обратити путем емаила info@ssr.org.rs или назвати следеће бројеве телефона: 011 3820 250 (канцеларија у Београду), 021 6613 600 (канцеларија у Новом Саду) и на број мобилног телефона 064 1162 109. Радно време канцеларије у Београду (ул. Краљице Марије 47, код Вуковог споменика) је уторком и четвртком од 9 до 16 часова а понедељком, средом и петком од 14 до 21 часова. Радно време канцеларије и Новом Саду (ул. Булевар ослобођења 26) је понедељком, средом и петком од 9 до 16 часова а уторком и четвртком од 12 до 19 часова.

Check Also

Откривен споменик посвећен свим генерацијама Срба у Канади

Српска заједница добила је споменик који је посвећен свим генерацијама Срба који су сачували наше …