srlaten

Срећни Нова година и Божић

Поштовани земљаци,

На крају године сумирамо резултате урађеног, а календарски завршетак се готово подудара са годишњицом рада Канцеларије Владе за дијаспору и Србе у региону. Током претходне године пуно смо радили на истицању проблема које имају наши сународници у региону, али смо радили и на јачању поверења дијаспоре и матице, информисању и различитим видовима подршке српској дијаспори.

2014novax640

Протекла година није била лака. Србија, као што знате, пролази кроз болан период реформи и ту нам је потребна Ваша подршка. Ви сте промотери модерне Србије у свету, наш огроман људски и економски ресурс и непроцењив капитал у знању. Рачунајте на Канцеларију Владе за дијаспору и Србе у региону као на Ваше место у Србији које ће Вас повезати са матицом и са којим ћете заједно радити за добро српског народа где год да живи.

Желим Вам да у пријатном окружењу проведете божићне и новогодишње празнике, личну и пословну срећу и успех у Новој 2014. години и да и даље чувате и будете поносни на идентитет, традицију и историју нашег народа.

Ваша,

др Славка Драшковић

Check Also

Гујон разговарао са Патријархом српским г. Порфиријем

Патријарх српски г. Порфирије примио је 21. јула у Патријаршијском двору директора Управе за сарадњу …