srlaten

Српско евровизијско вече у Бечу

Извор: РТС

Српска делегација на Евросонгу, уз подршку амбасаде Републике Србије у Аустрији, организовала је 15. маја, у бечком „Курсалону“ велику забаву, поводом учешћа Србије на такмичењу за Песму Евровизије.

Bojana Eurosong

Забаву под називом Serbian Evening in Vienna, отворио је Драган Илић, шеф делегације РТС-а.

Уз Бојану Стаменов, која заступа Србију на Песми Евровизије, госте су забављали Марија Шерифовић, победница Евросонга 2007. године и трубачки оркестар Златне трубе из Књажевца.

Поред многобројних гостију, слављу су присуствовали и: Даниел Кајмаковски, представник Македоније на Песми Евровизије, Ненад Кнежевић Кнез, представник Црне Горе, као и учесници Еуросонга из Словеније, Молдавије и Азербејџана.

Бојана се захвалила композитору Владимиру Граjићу, продукцији Беотон и свим спонзорима који су омогућили ово бечко славље, уочи наступа 19. маја, када ће у првом полуфиналу, певајући Beauty Never Lies, под редним бројем 9, покушати да уђе у финале.

Бечка јавност већ увелико хвали Бојанин изузетан глас, а уз подршку гласача, треба очекивати њен пласман на завршни концерт Песме Евровизије који ће се одржати 23. маја у бечкој Градској хали.

Check Also

Срби из Пљеваља: Ово је велики дан за нас

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон заједно с владиком …