srlaten

Траже се подаци о инжењерима у иностранству

Извор: Електротехнички факултет универзитета у Београду

Електротехнички факултет универзитета у Београду позива стручњаке да узму учешће у акцији прикупљања основних података о инжењерима који су завршили Електротехнички факултет у Београду, а раде на факултетима и у компанијама у иностранству на пословима који имају природу истраживања, развоја и производње микрочипова.

Сврха прибављања ових података је првенствено жеља да се оснаже везе факултета са нашим некадашњим студентима у дијаспори и да се у будућности на основу овакве елементарне базе података може остварити брз контакт са њима у циљу рада на потенцијалним заједничким пројектима. Непосредан повод за покретање ове акције је иницијатива Министарства за финансије Републике Србије која се односи на припремне радње у вези потенцијалне стране инвестиције у изградњу фабрике микрочипова у Србији. Листа стручњака која ће се на овај нацин формирати треба да послужи као референтни податак о квалитету студија на Електротехничком факултету, а и као списак стручњака којима се може понудити радни ангажман у овом пројекту.

Молимо Вас да овај имејл проследите на адресе Вама познатих колега у иностранству који раде на овим пословима. Тражени подаци су наведени у следећој табели:

Име и презиме:
Институција у којој ради
( назив, град, држава )
Позиција у фирми
Година стицања академских знања (* стечена на ЕТФ-у)
Дипл. инг.
Магистар / Мастер
Доктор наука
Имејл адреса:

Могу се попунити директно преко сајта Електротехничког факултета или уносом у табелу и слањем мејла на мејл адресу Стевице Граовца, продекана за међународну сарадњу.

Check Also

Гујон се састао с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон састао се с …