srlaten

Упознавање српских студената са природним богатством Србије

Удружење Млади за туризам уз финансијску подршку Канцеларије за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Владе Републике Србије позива све припаднике дијаспоре и Срба у региону који студирају и живе изван Србије да се пријаве за пројекат: “УПОЗНАВАЊЕ СРПСКИХ СТУДЕНАТА ИЗ ДИЈАСПОРЕ И РЕГИОНА СА ПРИРОДНИМ И КУЛТУРНИМ БОГАТСТВОМ СРБИЈЕ”.Пројекат траје 15 дана, од 20. октобра до 3. новембра 2013. године.

Циљ пројекта је да се младима који живе ван домовине омогући да упознају Србију и да надограде своја знања о српској историји, географији и култури. У току програма обилазе се Београд, Нови Сад, Сремски Карловци, Ваљево, кањон реке Градац, национални парк Тара, Пријепоље, Сопотница, резерват природе Увац, Ниш, Рајачке пивнице, српски средњовековни манастири. Организују се интерактивна предавања, радионице и игре. Обезбеђен је смештај код студената и полупансион (доручак и вечера) током целог трајања програма.

Учесници плаћају партиципацију у износу од 45 евра, а остале трошкове пројекта сносе Канцеларија за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и удружење „Млади за туризам“.

Пријаве трају до 5. октобра на емаил: mtdijaspora@gmail.com. Додатне информације, као и документа за конкурисање можете преузети:

ИНФОРМАЦИЈЕ Млади за туризам Дијаспора и Срби у региону

УСЛОВИ ПРИЈАВЕ Млади за туризам Дијаспора и Срби у региону

ПРОГРАМ Млади за туризам Дијаспора и Срби у региону

ПРИЈАВА Mлади за туризам Дијаспора и Срби у региону

Check Also

Гујон о Олуји: Не смемо да заборавимо 1.881 убијеног Србина и 220.000 прогнаних

Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон је изјавио да …