srlaten

За „Моје 3“

„Моје 3“ из Малмеа поручују да верују у пролаз у финале и да ће дати све од себе да остваре тај успех. Разлог томе су и добри коментари евровизијских фанова као и других учесника.

За Србију у првом полуфиналу Евросонга могу да гласају ТВ гледаоци из следећих земаља: Велика Британија, Шведска, Италија, Данска, Хрватска, Украјина, Холандија, Аустрија, Словенија, Естонија, Русија, Литванија, Ирска, Белорусија, Црна Гора, Белгија и Молдавија.

Наша дијаспора 14.маја преко националног емитера Евросонга у својој земљи може да сазна тачан број за гласање, и том броју да дода број „16″- редни број наступа „Моје 3″.

Подсећамо да ће бројеви за гласање у земљама које то могу да учине првог полуфинала, као и сваке године бити транспарентни и на званичном сајту РТС-а у подсајту „Песма Евровизије“, као и на САТ РТС 14. маја , а потом за све учеснике финала и 18. маја када је финале.

Пред пут у Малме, заставу републике Србије учесницама је уручио помоћник директора Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, Растко Јанковић.

Check Also

За оснивање нових школа и одељења допунске наставе српског језика у дијаспори издвојено 20.000.000 динара

Министарство спољних послова – Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону донело је …