Vest - Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu

Title
Idi na sadržaj
Naslovna   ›   Vesti   ›   Vest
Priznanje direktoru Uprave od studenata iz Republike Srpske
08.03.2023   
MATICA   REGION   DIREKTOR   

Na konferenciji studenata Republike Srpske i Srbije "Most", u organizaciji Udruženja studenata Republike Srpske u Srbiji, direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu dobio je zahvalnicu za ukazano poverenje, doprinos i pruženu podršku u radu udruženja i studentskom organizovanju. U direktorovo ime, nagradu je preuzeo tim Uprave.

 

Gujon je putem društvenih mreža poručio da mu ova nagrada lično puno znači, jer dolazi od mladih ljudi koji su budućnost Srbije i Srpske. On je naglasio da Uprava već nekoliko godina u kontinuitetu podržava projekte ovog udruženja, ali i rad mnogih drugih studentskih organizacija iz matice i rasejanja. Prema njegovim rečima, studenti mogu da računaju na podršku Uprave i u budućnosti. 

 

Na ovogodišnjem "Mostu", koja je jedna od najvećih studentskih konferencija u Srbiji, prisustvovalo je više od 400 studenata iz Srbije, Srpske i regiona. Pored brojnih studentskih predstavnika, prisutnima su se obratili predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Srbije i Srpske.  Ovo je peta po redu konferecija koja je i ove godine održana na Zlatiboru od 6-8. marta. 

 

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije - Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu © Sva prava zadržana
REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA
Uprava za saradnju sa dijasporom
i Srbima u regionu
Nazad na sadržaj